“De lijntjes zijn kort en Judith stelt zich pro-actief en flexibel op”

www.praktijkbogaard.nl

Wij hebben dit jaar naar volle tevredenheid 8 cursusdagen vanuit MiXL verzorgd en de volgende dagen staan alweer gepland!

MiXL is voor ons een prettige locatie, omdat het beschikt over diverse mooie, rustige werkruimtes die van alle moderne faciliteiten voorzien zijn.

Met Judith Otto, de gastvrouw, zijn zowel vooraf als op het moment zelf snel duidelijke afspraken te maken. De lijntjes met Judith zijn kort en ze stelt zich pro-actief en flexibel op.

Het feit dat we het regelen van de catering aan haar konden overlaten, vonden we erg prettig. Andere pluspunten van MiXL zijn voor ons de goede koffie- en thee faciliteiten, schone toiletgroepen en de aanwezigheid van airco.

En ook niet onbelangrijk, ondanks het feit dat de locatie in het centrum gelegen is, is er voldoende goed betaalbare parkeergelegenheid in de buurt.

MiXL is wat ons betreft een prima locatie om een cursus, training of scholing aan te bieden voor groepen.

Pieter-Jan en Esther Bogaard van Praktijk Bogaard Sneek

“Met 4 coachingsessies back on track”

www.lafemmesneek.nl

Bij het maken van mijn nieuwe website ondervond ik nogal wat problemen waardoor de totstandkoming ervan veel vertraging opliep. Judith wist haalbare en concrete acties voor deze ‘problemen’ te vinden om ze op te lossen zodat ik weer verder kon.

Daarnaast heeft Judith een zeer goed gevoel voor zowel persoonlijke als zakelijke details waar jezelf niet bij stilstaat en die juist zo waardevol zijn. Ik denk dat in de details de veerkracht van je bedrijf zit!

Het is fijn om met Judith samen te werken; ze stimuleert mijn motivatie en is een grote bron van inspiratie!

Femke  Buma, La Femme & L’Homme Beauty & Wellness

“De flexwerkplek waar je makkelijk advies kunt vragen”.

www.vitaminebo.nl

MiXL is de flexwerk-, inspiratie- en ontmoetingsplek bij uitstek. Ondernemers, creatievelingen en specialisten ontmoeten elkaar in het karakteristieke pand wat ook nog op een A-locatie zit. Het is voor Vitamine Bo een flexwerk plek waar we klanten op een professionele wijze kunnen ontvangen, maar waar ook je ook rustig kunt werken of advies kunnen vragen aan andere ondernemers of specialisten.

De persoonlijke aanpak van Judith zie ik als een groot pluspunt, het is fijn samenwerken!

Bo Anema van Vitamine Bo

“Ik kan hier onbezorgd  een sessie verzorgen” 

www.verbuildinglab.nl

Meerdere malen een training ‘Zeg ‘t Visueel’ verzorgd bij MiXL. De locatie, faciliteiten, de gastvrijheid en het meedenken van Judith Otto zorgen ervoor dat ik als facilitator onbezorgd sessies kan verzorgen.

Zodanig dat de gasten zich welkom en op hun gemak voelen en vaak zelf ook nieuwsgierig worden naar de mogelijkheden bij MiXL.

Symen Sjoerd de Vries van Verbuildinglab

“Een plezierige plek om te werken, van alle gemakken voorzien”

www.srmzwf.nl

Afgelopen tijd hebben wij regelmatig gebruik gemaakt van de stamtafel bij MIXL voor werkoverleg en voor vergaderingen. Een plezierige plek om te werken en van alle gemakken voorzien zoals WIFI, multimedia-scherm en niet te vergeten koffie en thee.

Door de centrale ligging met goede parkeermogelijkheden ook makkelijk bereikbaar voor bezoekers die we regelmatig ontvingen.

Sietie Hoekstra van Stichting Regio Marketing Zuidwest Friesland

“het verschil zit em in de persoonlijke benadering”

www.ideeenexpeditie.nl

MiXL is een van de fijnste flexwerk plekken die ik ken. Een professionele plek om te werken met goede voorzieningen maar wat vooral het verschil maakt is de persoonlijke benadering.

Ik voel me altijd welkom en Judith maakt haar missie om ondernemers samen te laten groeien meer dan waar.

Maartje van der Weide van de Ideeën Expeditie

“Een echte gever” 

www.wijsenwater.nl
www.wijsenwater.nl

Je hebt mensen die nemen en mensen die geven. En dan bedoel ik het niet in materialistische zin, maar op het gebied van energie.

Judith is iemand die mij heel veel positieve energie geeft. Een half uurtje “sparren” met haar en ik heb weer een boost energie waarmee ik weer voor een tijd vooruit kan.

Bovendien is ze heel inspirerend met vernieuwende ideeën, een aanpakker, creatief en een mens van de mogelijkheden.

Super fijn om zo nu en dan met haar te mogen samenwerken.

Trèske Heere van Wijs & Water

Activiteiten kalender

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Blijf op de hoogte

Youtube
LinkedIn
LinkedIn
Share