Huisregels

MiXL is een plek waar ondernemers met ambitie en lef lekker kunnen werken; alleen of met anderen. Maak van elke ontmoeting een feestje en het leuke is: je hoeft hiervoor niet eens je kantoor uit!

Hoe houden we het leuk voor iedereen?

Geef elkaar de ruimte

Houd rekening met elkaar want we zijn niet allemaal hetzelfde. Telefoneer bij voorkeur op de belplekken in het trappenhuis.

Velen handen maken licht werk

In ons flexibele huis komen veel mensen. Als je zorgt dat je de ruimte achterlaat zoals je het aantreft, is dat prettig voor iedereen. Dus ruim je rommel op, zet de vaat in de wasmahine en haal, indien nodig, een doekje over de tafel. Zo blijft ons huis lekker fris en dat is wel zo prettig!

Let op je eigen en andermans spullen

Ook al zijn we onder elkaar: let op je spullen! Laptops en telefoons kunnen zomaar verdwijnen. Diefstal van je mobiele kantoor wordt niet door onze verzekering gedekt.

Tip: Wanneer je als vaste flexer bij MiXL werkt, kun je ons adres als 2e werkplek aanmelden bij je verzekering en wordt het soms wel vergoed.

Roken

Roken kan aan de overkant van de straat bij de parkeerautomaat. Liever geen peuken voor de deur. Dat staat zo armoedig.

Ideeën en suggesties: altijd welkom

Heb je wensen, ideeën, klachten of vind je iets raar: meld het bij Judith. Als we weten wat er speelt kunnen we daar op inhaken.

Welkom bij MiXL. Maak er een mooie dag van!

Activiteiten kalender

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Blijf op de hoogte

Youtube
LinkedIn
LinkedIn
Share