Jij wilt graag groeien met je bedrijf; daar ben je tenslotte ondernemer voor. Met kennis, ervaring én je passie zet jij je in om jouw klanten verder te helpen. Maar hoe kom je nou aan meer klanten, of anders gezegd: hoe laat jij jouw bedrijf groeien?

Mijn naam is Judith Otto en ik help ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Dat doe ik met veel plezier vanuit onze flexlocatie aan het Martiniplein in het centrum van Sneek.

Verbinding brengt je verder

Ik geloof in de kracht van de verbinding. Mensen die elkaar begrijpen hebben meer begrip voor elkaar. Die wederkerigheid zorgt ervoor dat zaken soepeler lopen, ook al ben je niet altijd met elkaar eens. Ik geloof dat de wereld zo een klein beetje mooier wordt!

MiXL kan jou helpen om je bedrijf te laten groeien door nieuwe verbindingen te leggen. Door je open te stellen voor nieuwe ideeën en samenwerking te zoeken met anderen creëer je nieuwe groeikansen voor je bedrijf.

Haak aan bij MiXL

Kom eens langs en draai een gratis weekje proef als flexwerker. Start met delen en laat je verrassen wat het je brengt! Door samen te werken word je zichtbaar in de markt en dat brengt je nieuwe klanten.

Gewoon langskomen kan natuurlijk ook.

Interesse? Neem dan gerust contact met mij op.

Bel (06) 2410 4162 of mail mij.

MiXL laat je groeien!

Activiteiten kalender

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Blijf op de hoogte

Youtube
LinkedIn
LinkedIn
Share