Intervisie brengt jouw bedrijf verder!

Wil jij ook verder komen met jouw bedrijf maar bots je tegen een probleem op? Check dan de intervisie mogelijkheden bij MiXL. 

Intervisie brengt je nieuwe inzichten waardoor jij je bedrijf in de groeistand krijgt! En ik spreek uit eigen ervaring.

Twee jaar geleden kreeg ik de kans om mijn flexlocatie in Sneek 4 x zo groot te maken! mijn eerste reactie was: Wow wat een uitdaging! Maar mijn 2e reactie was: o jee kan ik dit wel en ben ik wel goed genoeg?

Intervisiegroep

Via mijn BNI netwerk heb ik mij aangesloten bij een intervisiegroep die elkaar versterkt. 6 ondernemers bij elkaar die iedere  maand bij elkaar kwam om van elkaar te leren. Hier heb ik veel aan gehad.

Hoe werkt intervisie bij MiXL?

Wij werken met de methode Raguse. Per keer brengen 2 of 3 personen een probleem in waar hij/zij mee worstelen. Door de juiste vragen te stellen komt de probleem inbrenger zelf tot een oplossing die het beste bij hem of haar past.

Tijdens intervisie wordt je je bewust van de eigen persoonlijke stijl en dat helpt je verder in je ontwikkeling.

Door de vragen en de feedback die je van de andere deelnemers ontvangt, krijg je zelf nieuwe inzichten, want iedereen kijkt op zijn eigen manier naar de wereld en dus naar jouw probleem.

Praktische informatie

  • Groepsgrootte: 4 tot 6 personen
  • Aantal sessies: 4 sessies van 2 á 2,5 uur
  • Datum en tijd: in onderling overleg
  • Kosten: € 59,95 per keer

Je kunt ook het XL large community abonnement afnemen. Dan geniet je een  heel jaar maximaal van alle voordelen van onze community!

De sessies starten na de zomervakantie en aanmelden kan vanaf nu!

Wat zeggen anderen over intervisie bij MiXL

 

Nog geen reacties

Geef een reactie

INSTAGRAM
Facebook
Facebook
Youtube
LinkedIn