Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mantelzorg spreekuur

13 september 2019 @ 14:00 - 16:00

Iedere maand houdt Mantelzorgmakelaar Chantal Hoevers Prins Spreekuur Werk & Mantelzorg.

Elke 2e vrijdag van de maand ben je van 14 tot 16 uur  van harte welkom met alle vragen die betrekking hebben op mantelzorg.

Ervaar je knelpunten in de combinatie werk en mantelzorg?

Combineer jij mantelzorg met een eigen onderneming of loondienst?Dan is een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. Maar hoe voorkom je een te hoge taakbelasting? Hoe zorg je ervoor dat werk en privéleven voldoende ruimte krijgen en houden?

Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt!Mantelzorgzaken analyseert je situatie, onderzoekt van welke wet –en regelgeving jij gebruik kunt maken, en biedt maatwerkoplossingen ter voorkoming van overbelasting.Kom langs bij het maandelijkse Spreekuur Werk & Mantelzorg en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Voorkom overbelasting en schakel tijdig de hulp van Mantelzorgzaken in. Het spreekuur is gratis toegankelijk.Het spreekuur is bij MiXL, Martiniplein 11 in Sneek

Ben jij werkgever?

Een op de zes medewerkers is mantelzorger!

Ga voor duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Mantelzorgzaken verzorgt desgewenst een in-company Spreekuur Werk & Mantelzorg. Informeer naar de mogelijkheden!

N.B. Ben je verhinderd op dit tijdstip? Neem dan even telefonisch of per e-mail contact op met Chantal via chantal@mantelzorgzaken.nl of tel. 0515 700 267

Gegevens

Datum:
13 september 2019
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Chantal Hoevers Prins
Telefoon:
0515 700 267
E-mail:
Chantal@mantelzorgzaken.nl
Site:
www.mantelzorgzaken.nl

Locatie

MiXL
Martiniplein 11
Sneek, 8601EG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06 24104162
Site:
www.mixl.nl
Youtube
LinkedIn
LinkedIn
Share