Startpunt Ondernemers

Wil jij een onderneming starten of je vaardigheden verbeteren? Op initiatief van gemeente Súdwest-Fryslân is het Startpunt Ondernemers neergestreken bij MiXL. Startpunt Ondernemers is het dé plek waar je als ondernemer terecht kunt met al jouw vragen over het ondernemerschap.

Startpunt Ondernemers

Het Startpunt Ondernemers geeft ondernemers ondersteuning bij het starten van hun bedrijf, maar ook daarna. Ervaren ondernemersadviseurs staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, met je mee te denken en je te introduceren in hun netwerk.

Openingstijden

Het Startpunt Ondernemers is iedere maandag geopend. Kom je voor het eerst, maak dan eerst een afspraak. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 14 0515 of per mail info@sudwestfryslan.nl.

Hoe werkt het Startpunt Ondernemers?

Het maandag programma voor starters

Bij MiXL, Martiniplein 11 te Sneek

9.30 tot 12:30 uur:
Groepstrainingen

13.00 tot 16.00 uur:

Maatwerk gesprekken op afspraak

Workshops voor ondernemers

Bij MiXL, Martiniplein 11 te Sneek

Thema bijeenkomsten

Iedere laatste woensdag van de maand organiseert de gemeente een thema bijeenkomst op diverse plaatsen binnen onze gemeente. Iedere maand  heeft een ander thema. Aansluitend is er gelegenheid om met andere ondernemers kennis te maken en te netwerken.

Iedere keer wordt er een interessant thema aangeboden wat leidt tot interessante gesprekken en kennismakingen.  Deelname is gratis en gaat via eventbrite.nl.

Meer informatie over het Startpunt Ondernemers van Gemeente Súdwest-Fryslân vind je in de flyer.

 

Activiteiten kalender

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

Blijf op de hoogte

Youtube
LinkedIn
LinkedIn
Share